O moldoveancă, plecată în Italia pentru a lucra îngrijitoare, a fost sechestrată și violată timp de două săptămâni de un cetățean macedonian. Presa locală scrie că tânăra, în vârstă de 29 de ani, era impusă să consume alcool și să se drogheze. Victima a fost salvată după ce a reușit să trimită unui prieten italian un mesaj pe Whatsapp.

Publicația Il Messagerro scrie că cetățeanul macedonean, în vârstă de 54 de ani, a ținut-o captivă pe moldoveancă într-un apartament din periferia de Est a localității Pisa, în apropierea unui spital.

Acolo, victima a fost obligată să bea alcool și să se drogheze, ca mai apoi să fie violată de agresor. După două săptămâni de calvar, sâmbăta trecută, tânăra a reușit să trimită un mesaj pe WhatsApp unui cunoscut italian.

Fata a anexat și fotografii în care apare cu vânătăi pe față. Bărbatul a mers cu acest mesaj la poliție, iar oamenii legii au demarat imediat căutările. Au reușit să identifice apartamentul în care era sechestrată tânăra după ce au localizat semnalul telefonului, dar și datorită imaginilor din apartament expediate de către tânără, prin mesaje.

În timpul descinderilor, polițiștii au găsit în apartament și un cetățean originar din Maroc. Macedonianul a fost arestat preventiv, în timp ce acesta este cercetat pentru complicitate, în libertate.