/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Deputata Alina Zotea a revenit la muncă la circa o lună de când a născut

15 noiembrie 2018, ora 10:47

Deputata fracțiunii Partidului Liberal (PL) Alina Zotea a revenit la muncă, la circa o lună de când a născut. Astăzi, parlamentara participă la ședința Legislativului. 

Totuși, deși nu a fost la ultimele ședințe ale Parlamentului, deputata spune că a avut deplasări în teritoriu. Azi, Alina Zotea a prezentat inițiativa fracțiunii PL de a fi audiat în plenul Parlamentului ministrul Agriculturii, Nicolae Ciubuc.

„Mergând săptămâna trecută la nordul Moldovei, am avut posibilitatea să vorbesc cu mai mulți pomicultori care s-au plâns că au fost nevoiți să vândă mere, prune sau nuci pe marginea drumului, cu câțiva bănuți, sau să le folosească drept hrană pentru animale. Au rămas cu credite la bănci și fără surse de existență în prag de iarnă”, a declarat deputata PL.

Propunerea liberalilor a fost însă respinsă de majoritatea deputaților prezenți în sala de ședință a Parlamentului.

Alina Zotea a născut pe data de 12 octombrie 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram