/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Îmbrăcau cagule și mănuși și jefuiau apartamente din Chișinău! O grupare criminală din Găgăuzia, prinsă de poliție

missing
15 noiembrie 2018, ora 16:48

O presupusă grupare criminală, specializată în tâlhărie, a fost destructurală în Chișinău. Membrii grupării, tineri cu vârsta între 20 șo 30 de ani, sunt originari din Găgăuzia.

Suspecții îmbrăcau cagule și mănuși și jefuiau apartamente din Chișinău.

Un asemenea caz a avut loc în luna septembrie, când bănuiții au deteriorat ușa și au pătruns într-un apartament din sectorul Buiucani al capitalei. Aceștia au bruscat locatarul, un cetățean străin, în vârstă de 60 de ani, și au furat din casă peste 5000 de lei.

Recent, Poliția a făcut percheziții la domiciliile lor și au reținut bănuiții pe un termen de 72 de ore. Aceștia sunt cercetați pentru tâlhărie și  riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 6 ani la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram