/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Ce spune Anastasia Lazariuc despre prezența sa la concertele organizate de Ilan Șor

missing
16 noiembrie 2018, ora 17:25

Întrebată de ce acceptă să apară la concertele finanțate de Ilan Șor, condamnat de o primă instanţă în legătură cu frauda bancară, Lazariuc a spus că ea este artistă.

Nu știu cine a furat și pe cine a furat. Pentru chestia asta există justiție. Artiștii sunt artiști de când lumea. Eu voi cânta pentru oamenii ceia amărâți care au plecat de-acasă pentru o viață mai bună. Celelalte revolte eu nu le cunosc și nu sunt eu cea care trebuie să facă ordine în toate lucrurile astea. Eu nu pot refuza să cânt pentru niște oameni care stau și îngrijesc de bătrâni sau cine știe ce fac ei acolo. Am și eu neamuri care sunt plecate de acasă, acolo în Italia. Cunosc viața lor amărâtă. Cu atât mai mult cu cât şi eu sunt artistă și sunt totdeauna departe de casă, de partide, de copii, de familie. Și știu ce înseamnă să fii departe de familie”, a declarat Lazariuc.

Interpreta a refuzat să spună care este onorariul primit pentru prestația sa la concert, afirmând că este informație privată. În același timp, Lazariuc afirmă că nu știe cine este Șor.

Eu nu știu cine este acest Șor! Și nu știu nimic despre el. M-a sunat impresarul și mi-a spus că eu merg să cânt pentru cei plecați din Basarabia, pentru cei amărâți care vin la spectacol și duc dorul de țară. Eu cânt aceleași cântece pe care le-am cântat și mi le-au scris compozitorii și poeții din țara în care m-am născut. Mai multe ce să vă spun!? Revolte au fost și vor fi întotdeauna în lume. Ce să fac? Pe cine să împac? Eu de unde să știu cine dintre ei are dreptate? Nu știu cine este acest Șor. Nu știu. Să se ocupe cei care sunt aleși, conducerea țării, de această persoană sau de alte persoane care au furat”, a declarat artista.

Precizăm că Anastasia Lazariuc urmează să cânte la un concert organizat de o organizație afiliată partidului Șor duminică, 18 noiembrie, la Torino.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram