/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Cinci minori, reținuți fiind bănuiți de comiterea mai multor furturi. Ce riscă aceștia

16 noiembrie 2018, ora 16:33

Oamenii legii au fost alertați de proprietarul automobilului. Mașina fiind depistată în or. Ialoveni, ulterior au fost reţinuți şi făptaşii.

În alte doua cazuri polițiștii au fost alertați de către proprietarul unei stații de dezasamblare auto amplasată pe str. Sprâncenoaia, și proprietarul unui depozit de pe str. Miorița, precum că persoane necunoscute au sustras mai multe piese auto, și alte bunuri, cauzând o pagubă estimată de 19 000 lei.

Ulterior, indivizii și-au recunoscut vinovăţia. Aceștia sunt cercetați penal în stare de libertate pentru răpirea unităţii de transport, și furturi. Minorii riscă amendă de la 29 000 până la 67 500 lei sau închisoare de la 1 până la 3 ani.

Poliţia Capitalei recomandă următoarele:

  • Dotaţi autoturismul cu un sistem de alarmă pe bază de sensori ce se aplică pe geamuri şi capote, ceea ce îşi dovedeşte întotdeauna eficienţa.
  • Verificaţi dacă geamurile sunt închise şi portierele asigurate atunci când părăsiţi autoturismul, chiar şi pentru câteva minute.
  • Asiguraţi-vă că nu aţi lăsat cheile în contact.
  • Pe timpul nopţii, parcaţi autoturismul în locuri special amenajate şi iluminate, aflate în zona de acţiune a patrulelor de poliţie.
  • Utilizaţi sistemul de blocare a axului volanului, a cutiei de viteze sau a sistemului de frânare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram