Tragedie în rândurile poliției capitalei. Un polițist în vârstă de 48 de ani a fost găsit împușcat într-o fâșie forestieră, din sectorul Râșcani al capitalei. Cadavrul lui a fost depistat în jurul orei 8 dimineața, iar versiunea preliminară este că omul legii s-ar fi sinucis.

Corpul bărbatului a fost depistat în această pădure, din întâmplare de către un trecător, care a anunțat serviciul 112. Cercetările preliminare la fața locului arată că acesta s-ar fi împușcat în cap din arma personală pe care o deținea legal”, Sergiu Niculiță, reporter TV8.

În urma examinării de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate pe suprafața corpului, dar a fost depistată o plagă prin împușcătură în regiunea capului, în urma la ce a și survenit decesul bărbatului. Versiunea la moment care se examinează de către poliție este că bărbatul și-a pus capăt zilelor”, Natalia Stati, ofițer de presă, dir. de poliției mun. Chișinău.

Polițistul a activat în cadrul INP timp de aproape 27 de ani. În tot acest timp al nu a avut niciodată conflicte la locul de muncă.

„Activa în cadrul Inspectoratului National de Patrulare din anul 1992 până în prezent. Totodată inspectoratul Național de Patrulare menționează că bărbatul pe parcursul activității sale nu a avut nicio sancțiune disciplinară”, Alina Bunghez, ofițer de presă INP.

Deocamdată, nu se cunosc motivele care l-ar fi determinat pe omul legii să-și pună capăt zilelor. Acesta era bărbat căsătorit și avea doi copii. Cazul este cercetat de Inspectoratul de Poliție Râșcani.