/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Concerte la Londra și Bruxelles. Pasha Parfeni și Mani vor cânta pentru moldovenii plecați departe de casă

missing
18 noiembrie 2018, ora 09:53

Mani și Pasha Parfeni sunt numite drept două simboluri ale Mișcării de Rezistență din Republica Moldova. Interpreții vor cânta cele mai cunoscute piese și Imnul Diasporei ,,Am o țară ca o floare”, creat în urma colaborării FreeMoldova cu Mani și Pasha Parfeni.

La concertul de la Londra, invitat special este Victoria Beregoi&Kat Team. Acesta va începe la ora 18.00 și va avea loc la Hackney Downs Studios, pe adresa Amhurst Terrace, E8 2BT. După eveniment moldovenii vor putea face poze cu interpreții. Organizatorii promit o seară frumoasă cu specific moldovenesc.

La Bruxelless, concertul va avea loc pe 8 decembrie, cu începere de la ora 19.00, pe adresa Sala Delvaux (campus Solbosch-clădirea F1) 20 Avenue Paul Heger, Bxl 1000.

După concerte, participanții vor putea să cumpere CD-urile interpreților.

Concertele sunt organizate de comunitatea FreeMoldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram