/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Moment emoționant la protestul Diasporei moldovenești de la Torino. Polițiștii și-au scos căștile în semn de pace

missing
18 noiembrie 2018, ora 21:51

Unul dintre protestatari s-a adresat polițiștilor moldoveni cu mesajul să ia exemplu de la polițiștii italieni, „care apără oamenii, dar nu hoții”. „Treziți-vă, dragi polițiști, aveți mame, copii care îndură foame din cauza hoților de la guvernare și voi îi apărați pe dânșii”, spune protestatarul.

Mai mulți cetățeni moldoveni, care lucrează și trăiesc în Italia, au participat astăzi la trei proteste organizate concomitent în orașele Torino, Padova și Mestre-Veneția. Oamenii au manifestat „împotriva instaurării regimului de tiranie și teroare în Republica Moldova și a campaniei grupării financiar-politice (partidul) „Șor” de a corupe alegătorii de peste hotare în preajma alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram