Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, a declarat la mitingul organizat astăzi în Piața Marii Adunări Naționale că la eveniment vor fi adoptate decizii foarte importante, care „trebuie să ajungă la inima fiecărui cetățean”. Liderul socialiștilor spune că membrii și susținătorii PSRM s-au adunat astăzi pentru a spune „Nu” actualei guvernări. 

„Aceștia sunt oamenii care s-au săturat de această guvernare de 9 ani, care sistemic distruge țara. Au sărăcit oamenii (n.r. actuala guvernare) au făcut tot posibilul ca tinerii să plece din Republica Moldova. Noi n-eam adunat astăzi, suntem mulți, dar mult mai mulți sunt în raioanele țării”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Liderul socialiștilor spune că actuala guvernare de nouă ani face tot posibilul ca Republica Moldova să dispară de pe harta lumii. Zinaida Greceanîi spune că la evenimentul de astăzi vor fi adoptate „decizii foarte importante care împreună cu toții trebuie să le aducem la inima fiecărui cetățean”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!