/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

ATENȚIE! ȘAPTE drumuri din țară pe care s-a format ghețuș

19 noiembrie 2018, ora 10:35

Pe drumurile din țară se circulă în condiții de iarnă. Deși nu au fost raportate drumuri blocate de zăpadă, pe unele trasee s-a format ghețuș și conducătorii auto sunt îndemnați să fie atenți la trafic.

Astfel, potrivit Ministerului Economiei și Infrastructurii (MEI), s-a format ghețuș pe următoarele drumuri locale: Chişinău-Ungheni-Sculeni; Chişinău-Leuşeni; Chişinău-Bender; Anenii Noi-Căuşeni-Ştefan,Vodă-Palanca; Chişinău-Hînceşti-Cimişlia-Comrat-Vulcăneşti – Giurgiuleşti; Hînceşti-Leova-Cahul și Rezina-Orhei.

„În aceste condiții, conducătorii auto sunt îndemnați să se deplaseze cu viteză redusă atât în localități, cât și în afara lor, să păstreze o distanță mai mare între automobile, astfel încât să reușească manevra de frânare, să evite parcarea autovehiculelor în apropierea copacilor. De asemenea, conducătorii de mașini de tonaj mare și transport de rută sunt îndemnați  să nu pornească la drum neechipați corespunzător, punând astfel în pericol atât viața lor, cât și a celorlalți participanți la trafic”, informează MEI.

Noaptea trecută, pe drumurile din țară s-a intervenit cu 46 de utilaje speciale de deszăpezire și au fost distribuite 256 de tone de material antiderapant, fiind implicați 53 de muncitori. Lucrările continuă și la această oră. 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram