/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Castelul de poveste care se închiriază cu 100 de euro

missing
19 noiembrie 2018, ora 19:30

Localizat în regiunea Abruzzo, castelul de poveste a fost recent renovat, iar autoritățile locale au decis să-l scoată la închiriere pentru nunți, aniversări ori petreceri private pentru doar 100 de euro.

Primarul Domenico Giangiordano speră ca prin această măsură să atragă oameni în comuna care continuă să piardă locuitori.

„E o sumă foarte mică, mai degrabă un bacșiș”, a spus edilul, în timp ce admira priveliștea Munților Apenini din apropierea castelului de circa 700 de metri pătrați.

„Scopul nostru nu este de a aduna bani, ci mai degrabă să folosim acest decor unic pentru a relansa economia locală”, a adăugat primarul comunei.

În castelul de 700 de metri pătrați se mai află și o capelă pentru nunți, în turn pot fi organizate petreceri de lux, iar în fostele celule și camere de tortură acum se pot organiza cine la lumina lumânărilor sau mese de afaceri.

Foto: twitter/ Walks

Foto: twitter/ caccaspingi

Foto: twitter/ caccaspingi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram