Al treilea microbuz cu pasageri s-a inversat în apropiere de localitatea Sociteni raionul Ialoveni. Mașina de pe ruta Beșalma - Chișinău a deraiat de pe carosabil și s-a răstunat.

În interiorul microbuzului se aflau 14 persoane, care nu a au avut de suferit.

Potrivit IGSU, o ambulanță care se grăbea spre un pacient a rămas blocată în apropiere de localitatea Seliște, raionul Orhei. Ulterior, salvatorii au efectuat lucrări de deblocare pentru ca mașina să poată ajunge la bolnav.

Lucrări de evacuare au avut loc și pe trasee din raioanele Strășeni, Dubăsari, Ialoveni, Călărași și Orhei.

IGSU atenționează conducătorii auto să fie echipați cu pneuri de iarnă. Mai mult, salvatorii îndemnă șoferii să fie prudenți în trafic, iar în portbagajul mișinei să poarte lopată, lanțuri și nisip.

În caz de situații de urgență oamenii pot apela pentru ajutor Serviciul unic 112.

Potrivit ofițerei de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, 34 de accidente rutiere s-au produs pe parcursul zilei de astăzi.

Vezi și: http://tv8.md/2018/11/19/foto-accident-la-criuleni-o-masina-s-a-inversat-iar-mai-multe-persoane-au-fost-transportate-la-spital/

http://tv8.md/2018/11/19/foto-update-sase-persoane-au-fost-traumate-in-urma-accidentului-produs-pe-traseul-chisinau-cahul/

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!