/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO. VIDEO/ Al treilea microbuz cu pasageri s-a inversat în apropiere de localitatea Sociteni, Ialoveni

missing
19 noiembrie 2018, ora 17:22

În interiorul microbuzului se aflau 14 persoane, care nu a au avut de suferit.

Potrivit IGSU, o ambulanță care se grăbea spre un pacient a rămas blocată în apropiere de localitatea Seliște, raionul Orhei. Ulterior, salvatorii au efectuat lucrări de deblocare pentru ca mașina să poată ajunge la bolnav.

Lucrări de evacuare au avut loc și pe trasee din raioanele Strășeni, Dubăsari, Ialoveni, Călărași și Orhei.

IGSU atenționează conducătorii auto să fie echipați cu pneuri de iarnă. Mai mult, salvatorii îndemnă șoferii să fie prudenți în trafic, iar în portbagajul mișinei să poarte lopată, lanțuri și nisip.

În caz de situații de urgență oamenii pot apela pentru ajutor Serviciul unic 112.

Potrivit ofițerei de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, 34 de accidente rutiere s-au produs pe parcursul zilei de astăzi.

Vezi și: http://tv8.md/2018/11/19/foto-accident-la-criuleni-o-masina-s-a-inversat-iar-mai-multe-persoane-au-fost-transportate-la-spital/

http://tv8.md/2018/11/19/foto-update-sase-persoane-au-fost-traumate-in-urma-accidentului-produs-pe-traseul-chisinau-cahul/

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram