/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Igor Dodon spune ce caută la mitingul PSRM: „Da, este transfer de imagine, evident!”

missing
19 noiembrie 2018, ora 12:50

Deși legea îi interzice să fie membru de partid și a renunțat la funcția de lider al socialiștilor când a devenit președinte al țării, Igor Dodon a participat la mitingul organizat ieri de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM). Spune că a făcut-o în calitate de „cetățean simplu” și recunoaște că face transfer de imagine pentru socialiști, dar spune că nu percepe acest lucru ca fiind unul negativ. 

„Legislația nu-mi permite să fiu membru, dar, cum au declarat socialiștii la congresul cu doi ani în urmă, rămân lider neformal al Partidului Socialiștilor. Anul viitor avem alegeri parlamentare foarte importante și am nevoie de susținerea Parlamentului, sper foarte mult că socialiștii vor obține majoritatea”, a declarat Igor Dodon

-Reporter TV8: „Nu un transfer de imagine către Partidul Socialiștilor prin prezența Dvs. aici?”.

-Igor Dodon: „Asta este bine sau rău?.. Eu consider că asta este bine. Da, este transfer de imagine, evident!”.

Amintim că, ieri, 18 noiembrie, PSRM a organizat un miting în centrul capitalei. Apoi, din Piața Marii Adunări Naționale aceștia și-au anunțat obiectivele electorale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram