/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Vine gerul în câteva zile! Temperaturile vor scădea până la -12 grade Celsius

missing
19 noiembrie 2018, ora 16:34

Vremea se va răci considerabil în următoarele zile. Minimele temperaturii aerului pe timp de noapte vor coborî până la -12 grade Celsius, iar ziua nu vor fi mai mult de +3 grade Celsius.

Ger se așteaptă către sfârșitul săptămânii. Astfel, joi noaptea minimele vor coborî până la -6… -8 grade; vineri vor fi -8…-10 grade, iar sâmbătă, -10… -12 grade Celsius.

Pe timp de zi, temperaturile aerului vor varia între 0 și -2 grade în prima parte a zilei și între +1… +3 grade, la amiază.

Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare sunt prognozate pentru ziua de mâine, 20 noiembrie, și pentru miercuri, în partea de sud a țării.

Amintim că, astăzi, până la ora 00.00, este valabilă atenționarea de Cod galben de vreme instabilă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram