/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Un bebeluș de opt luni a stat cinci zile în comă, din cauza unui sărut

20 noiembrie 2018, ora 16:07

Micuța a fost găsită palidă și inconștientă în pătuțul ei de către mama și tatăl său, care au chemat de urgență ambulanța. Fetița fiind transportată la spital. Ulterior, medicii au făcut tot posibilul să o resusciteze.

Era foarte palidă și era inconștientă. Am simțit groază și panică. Nu știam dacă va supraviețui. Când a ajuns la spital, a devenit vânătă la față. Medicii o resuscitau, nu a mai respirat un minut, dar au reușit să o readucă la viață”, a povestit tatăl copilei.

Fetița a fost transportată apoi la un alt spital, fetița fiind plasată în coma.

„Îi ascultau plămânii și se auzea că sunt plini cu secreții. Au făcut niște teste și au aflat că are o infecție virală sau bacteriană. A stat în comă indusă cinci zile, iar de trei, patru ori au trebuit să o resusciteze, pentru că i se oprea respirația. A fost o răceală care nu ar fi afectat un adult, dar care la ea s-a transformat într-o infecție de proporții, care a ajuns să îi pună viața în pericol”, a adăugat tatăl fetiței.

După șapte zile la terapie intensivă, bebelușul și-a revenit. Astfel, cuplul vrea să îi avertizeze și pe alți părinți, astfel încât nimeni să nu ajungă în situația în care au fost ei.

„Vă rog, nu lăsați alte persoane să vă sărute bebelușii. Astfel de virusuri sau bacterii pot fi transmise imediat. Oamenii răciți trebuie să se spele pe mâini și să stea departe de copii cât mai mult posibil”, a spus mama fetiței.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram