/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Doi adolescenți din Telenești, reținuți la Chișinău pentru jafuri din automobile. Erau „specializați” pe mașini Dacia

20 noiembrie 2018, ora 09:25

Doi adolescenți de 15 și 17 ani, originari din Telenești, au fost reținuți în capitală pentru jafuri din automobile. Aceștia au intrat într-un automobil de model „Dacia Logan”, după ce au stricat lacătul de la ușă, și au furat o scurtă, două telefoane mobile și alte bunuri materiale.

Valoarea bunurilor furate a fost estimată la 6,5 mii de lei.

Totuși, Poliția a stabilită că tinerii nu sunt la prima lor încercare de a fura din mașini. Anterior, aceștia au mai jefuit alte patru automobile Dacia, din sectorul Ciocana, în lunile august-septembrie.

În cadrul audierilor, suspecții și-au recunoscut vina, iar acum ei sunt cercetați în stare de libertate pentru furt și, conform legislației în vigoare, riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram