/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

ZECE localuri din Chișinău unde să mănânci hamburgeri suculenți

missing
20 noiembrie 2018, ora 10:36

Hamburgerul, unul dintre cele mai populare feluri de bucate din lume, provine din Germania. Chiar și denumirea acestuia este analogică cu cea a orașului nemțesc Hamburg, unul dintre cele mai mari orașe din Germania. În rețeta clasică principalele ingrediente ale hamburgerului sunt chifla, pârjoala din carne de vită, legumele și sosul. Totuși, în ultimele decenii rețetele acestui fel de mâncare au evoluat și astăzi se cunosc zeci de varietăți de hamburgeri: cu pui, cu pește, cu legume coapte ș.a. Și pentru că hamburgerii nemțești sunt foarte populari și în Moldova, vă propunem zece localuri din Chișinău, unde se gătesc hamburgeri savuroși, pe care trebuie să-i gustați. 

Burgernaya №1

Foto: Facebook/Burgernaya №1

Localul propune 12 tipuri de hamburgeri, inclusiv hamburger clasic, cheeseburger, chickenburger, specialitatea casei – „Burger nr. 1” ș.a. Prețurile din meniu variază de la 43 la 64 de lei.

  • Adresa: str. Alecu Russo, 1.

Torro Burgers

Foto: Facebook/Torro Burgers

Aici puteți gusta zece tipuri de hamburgeri, inclusiv cu pește, ciuperci și blue cheese. Prețurile din meniu variază între 45 și 95 de lei.

  • Adrese: str. Miron Costin, 13/1; str. Alexandr Pușkin, 12; str. Alecu Russo, 65/1; str. Trandafirilor, 43.

Uptown

Foto: Facebook/Uptown cafe

Acest local servește opt tipuri de hamburgeri, printre care New York burger, hamburgeri cu pui și pește. Prețul din meniu variază între 50 și 70 de lei.

  • Adresa: str. Alexandr Pușkin, 10.

Gastrobar

Foto: Facebook/Gastrobar Chișinău

În meniul acestui local găsiți doar două tipuri de hamburgeri, dar pe care trebuie să le încercați neapărat – Italian burger din vițel și Royal cheese burger. Pentru a gusta din acești hamburgeri va trebui să scoateți din buzunare 149 sau 165 de lei.

  • Adresa: str. Alexandru Bernardazzi, 66.

Jack’s Bar&Grill

Foto: Facebook/Jack’s Bar&Grill

Din meniul acestui local vă vor face cu ochiul patru tipuri de hamburgeri apetisanți: cu pui, cu blue cheese și un hamburger delicatese  – Burger marmura. Pentru un hamburger la Jack’s Bar&Grill veți achita între 105 și 220 de lei.

  • Adresa: bd. Negruzzi, 2/4.

Pegas Burger

Foto: Point.md

Aici puteți alege dintr-o varietate de 12 hamburgeri pe gustul oricui, cu pârjoală din vițel, porc, pui cu cașcaval sau fără. Prețurile bunătăților din acest local variază de la 40 la 55 de lei.

  • Adresa: Piața Dimitrie Cantemir, 1.

El Paso Burger

Foto : Facebook/El Paso Burger

Mâncați aici șase tipuri de hamburgeri inspirați din bucătăria mexicană, cu denumiri exotice cum e Carribean burger, Gipsy burger, Lamb Fajitas burger ș.a. Specificul acestor hamburgeri este chifla cu făină din porumb. Prețul lor variază între 65 și 125 de lei.

  • Livrare: 022 276 328.

Burger Beef

Foto: Facebook/Burger Beef

În meniul Burger Beef găsiți nouă tipuri de hamburgeri, printre care și renumitul Black Stranger Burger cu chiflă neagră. Tot aici mâncați și Burger Baraka, cu dovleac; Nuggets Burger, cu pui prăjit și cașcaval dorblue ș.a. Prețurile din meniu variază între 45 și 80 de lei.

  • Adresa: bd. Moscova 10/3.

Burger Craft

Foto: Facebook/Burger Craft

Localul vă propune zece tipuri de hamburgeri cu ingrediente care-ți lasă gura apă: bacon, mozzarella, cașcaval dorblu, cașcaval cheddar ș.a. Pentru a vă delecta cu hamburgeri la Burger Craft va trebui să achitați între 58 și 85 de lei.

  • Livrare: burgercraft.md.

Eli Pili

Foto simbol: Facebook/Eli Pili

Din meniul Eli Pili puteți alege să gustați din opt haburgeri, printre care și două tipuri cu pârjoală din miel, la prețuri care variază de la 82 la 124 de lei.

  • Adresa: str. București, 68.

*Acest articol nu conține publicitate și este unul strict informativ.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram