Una dintre victimele accidentului de circulație produs în apropiere orașului Mărășești, România a fost adusă acasă. Femeia în vârstă de 58 de ani în stare de gravitate medie stabilă cu politraumatism facial a fost transportată la Chișinău de un echipaj SMURRD.

„Persoana a fost monitorizată pe parcursul drumului fără de a suporta complicații. Aceasta a fost internată la seara zilei de 21 noiembrie la Institutul de Medicină Urgentă din mun. Chișinău pentru ulterioare îngrijiri medicale”, se spune în comunicatul IGSU.

În țară a fost adus și cadavrul femeii decedate în urma accidentului. Cadavrul femeii decedate în vârstă de 47 de ani a fost adus în țară de o companie contractată de autorități și urmează a fi înmormântată de apropiați.

Amintim că accidentul de circulație cu implicarea cetățenilor Republicii Moldova a avut loc pe data de 19 noiembrie în regiunea Vrancea în urma căruia o persoană a decedat, iar alte șase au primit îngrijiri medicale.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!