/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ Ivan Diacov, obligat să dezmintă o informație care ar fi lezat onoarea și demnitatea procurorilor

missing
22 noiembrie 2018, ora 12:41

Potrivit unei decizii a Judecătoriei Chișinău, Diacov este obligat să dezmintă în ziarul Timpul dar și pe site-ul acestuia afirmația: „Cunosc cazuri concrete când actualii procurori crează situații, pe care tot ei le rezolvă pe bani buni”.

Totodată, „Publicația periodică „Timpul de dimineață” este obligată să publice gratuit, în termen de 15 zile de la data intrării în vigoare a hotărârii, dezmințirea lui Ivan Diacov.

Potrivit  aceleiași decizii, magistrații au respins solicitarea Asociației Procurorilor ca Ivan Diacov să aducă scuze întregului corp de procurori.

Contactat de TV8, fostul procuror a declarat că nu este de acord cu decizia și o va ataca în instanță superioară.

Atunci am spus că știu despre aceste cazuri, iar acum să spun că nu știu? Nu am ce dezminți.
O să atac în instanța superioară. Este o absurditate că s-a adresat în judecată Asociația Procurorilor. Eu în acel interviu nu am atins careva interese a Asociației Procurorilor.

Precizăm că declarațiile cu pricina au fost făcute în într-un interviu din luna mai a anului 2017. Mai jos puteți citi decizia Judecătoriei Chișinău, sediul Centru, din 21 noiembrie 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram