/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Două străzi din Chișinău sunt impracticabile la această oră, din cauza poleiului. Șoferii sunt îndemnați să le evite

22 noiembrie 2018, ora 10:09

Două străzi din Chișinău sunt impracticabile la această oră, din cauza poleiului. Este vorba despre străzile Ganea și Timiș, pe care autoritățile municipale recomandă să le evităm.

În același timp, Primăria capitalei informează că, azi-dimineață au fost emise pe linii 307 troleibuze şi 85 de autobuze, iar la această oră transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru.

„Pe tot parcursul nopţii, ÎM Regia „Exdrupo” a intervenit la curăţarea străzilor din oraș și căile de acces spre suburbii, cu 38 de autospeciale. În perioada menționată au fost împrăștiate 268 tone de antiderapant.

În acelaşi timp, începând de la ora 05.00, Regia locativ-comunală a intervenit pe trotuare și căile de acces din intercartiere, cu 11 unități HACO cu sărărițe și patru tractoare cu sărărițe, fiind împrăștiate 23 tone de sare. De asemenea, o sută de muncitori sunt antrenați la curăţarea trotuarelor, a căilor de acces în interiorul curţilor blocurilor de locuinţe şi a staţiilor de aşteptare a transportului public”, informează municipalitatea.

De asemenea, Primăria Chișinău face apel către proprietarii gestionarii de imobile, în vederea curățării de ghețuș a teritoriilor aferente clădirilor.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram