/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Candu merge la București să se vadă cu Iohannis, Dragnea și Tăriceanu

missing
23 noiembrie 2018, ora 15:33

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, va efectua o vizită la București, la începutul săptămânii viitoare. Acesta susține că se va întâlni cu președintele României, Klaus Iohannis, cu Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților din Parlamentul român, și cu președintele Senatului român, Călin Popescu-Tăriceanu.

Andrian Candu a spus că vrea să-și încheie mandatul de președinte al Legislativului așa cum l-a început, în contextul în care prima vizită a lui Andrian Candu în calitate de Președinte al Parlamentului Republicii Moldova a avut loc, de asemenea, la București.

Vizita președintelui Candu în România va avea loc în zilele de 26 și 27 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram