/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

În accidentul de la Țiganca a fost rănit un bebeluș de patru luni. Acesta se află în stare gravă la Institutul Mamei și Copilului

23 noiembrie 2018, ora 12:05

În accidentul produs aseară în satul Țiganca, raionul Cantemir,  a avut de suferit și un bebeluș de patru luni. Acesta s-a ales cu traumatisme grave pentru vârsta lui și a fost transferat cu serviciul Aviasan, împreună cu mama sa, la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.

Potrivit vicedirectoarei Spitalului raional din Cantemir, Mariana Răcilă, contactată de TV8, copilul s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral și fractură de claviculă.

În total, la spitalul din Cantemir au fost internați patru pacienți, care au avut de suferit în urma accidentului. Inițial, victimele au fost internate în secția de reanimare, apoi, după ce au depășit starea de șoc, au fost transferați în secția de chirurgie. Starea lor de sănătate acum este stabilă.

Amintim că, în urma accidentului, produs între două automobile, unul dintre șoferi a decedat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram