/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 766: Centrala termică Zmievskaia, aproape distrusă. Școlile din Belgorod trec la învățământ la distanță

O altă porțiunea a străzii 31 august din Chișinău intră în reparații de luni. Patru rute de microbuz își schimbă itinerarele

23 noiembrie 2018, ora 16:25

Începând cu ziua de luni, 26 noiembrie, o altă porțiune a străzii 31 august 1989 va fi închisă pentru reparații. Este vorba despre tronsonul dintre străzile Vlaicu Pîrcălab și Vasile Alecsandri. 

Circulația rutieră pe această porțiune de drum va fi sistată până pe 30 noiembrie 2018.

În acest context, transportul public va fi reorganizat în modul următor:

Ruta de microbuz nr. 101 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 103 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 116 – de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram