/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Termenul patentelor a peste 9000 de întreprinzători a fost prelungit cu încă un an

23 noiembrie 2018, ora 18:39

Pentru circa 9400 de întreprinzători a fost prelungit termenul de valabilitate a patentelor cu încă un an de zile, mai exact, până pe 31 decembrie 2019. În acest sens, Parlamentul a votat, în ședința de astăzi, modificarea Legii cu privire la patenta de întreprinzător, în lectură finală.

Se va extinde termenul patentei doar la titularii, care la data de 31 decembrie 2018, vor deține patente pentru aceste activități.

Astfel, termenul patentelor a fost prelungit pentru comercianții cu amănuntul la tarabe, tejghele, tonete, în chioşcuri (gherete), pavilioane şi din autovehicule.

Noile modificări se referă și la comerțul cu produse alimentare şi mărfuri uşor alterabile autohtone, cu condiţia respectării cerinţelor sanitar-epidemiologice privind depozitarea, păstrarea şi comercializarea lor.

Proiectul a fost votat, în lectură finală, de 77 de  deputați din cei prezenți la ședință.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram