/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Doi băieți au fugit de la o grădiniță din cartierul Telecentru. Ce spune administrația instituției

missing
23 noiembrie 2018, ora 20:32

În spatele meu se află grădinița din care în această amiază au fugit doi băieți. Aceștia au putut urca cu ușurință oricare din scările amplasate în jurul clădirii și ieși în stradă. După cum vedeți la ieșire nu există nici o barieră pentru copii. Mai mult, în lipsa gardului sau a porții, oricine poate intra pe teritoriu”, Diana Popa, reporter TV8.

Timp de două ore poliția a căutat copiii și i-a găsit în sectorul Botanica. Nu se știe cum au reușit aceștia să ajungă tocmai acolo.

Mămica cunoaște, toți sunt la curent, adică urmează ca toți să fie audiați și să stabilim circumstanțele”, Svetlana Scripnic, ofițer de presă Poliția Capitalei.

Contactată de TV8, mama unuia dintre băieți a povestit că băieții au pornit într-o aventură pe jos. Deoarece era frig, un trecător le-a cumpărat ceai. Ea zice că celălalt copil a mai fugit deja de câteva ori din grădiniță. (Acoperă cu foto 1) Directoarea gradiniței recunoaște că accesul liber în instituție este o problemă, iar copiii ar fi dispărut din cauza neglijenței educatoarei.

Terenul de joacă de unde copiii au fugit este în spatele grădiniței. Istoric așa a fost. Așa este planificarea grădiniței. După ce a organizat educatoarea jocuri creative este timp pentru jocuri libere și copiii au dispărut în timpul jocurilor libere”, Natalia Bairac, directoarea grădiniței nr. 7.

Părinții copiii cărora frecventează această grădiniță au refuzat să vorbească la cameră. Totuși, unii au povestit, sub protecția anonimatului, că au fost nevoiți să-și transfere picii în alte grupe din cauza că educatoarea nu le-ar atrage suficientă atenție.

În așa caz se crează comisia internă, comisie la nivel de direcție de învățământ, după o să stabilim… Clar că așa ceva nu trece în zadar, o să fie pedepsită”, Natalia Bairac, directoarea grădiniței nr. 7.

Am încercat să discutăm și cu aceasta, însa odată ce a văzut că este filmată, femeia a fugit.

Reporter: Diana Popa
Imagine: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram