/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Doi indivizi au furat niște icoane vechi și alte bunuri de peste 200 de mii de lei, dintr-o locuință din sec. Buiucani

missing
23 noiembrie 2018, ora 17:32

Doi indivizi originari din Fălești și Basarabeasca au jefuit o locuință din sectorul Buiucani al capitalei. Aceștia au furat câteva icoane vechi, care datează din secolul al XVII, o cruce ortodoxă din bronz, o oglindă din bronz combinat cu argint și două suporturi pentru lumânări.

Potrivit Poliției din Chișinău, prejudiciul cauzat proprietarului locuinței, un bărbat în vârstă de 61 de ani, este de 254 800 de lei.

Cei doi bărbați cu vârstele de 35 ani și 43 ani au fost reținuți de poliție. În cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vina. Ei le-au spus polițiștilor că anterior au activat împreună cu proprietarul casei în calitate de paznici, iar bunurile sustrase au fost vândute unor persoane necunoscute la un preț simbolic de patru mii de lei.

Suspecții au fost  anterior au fost judecați pentru infracțiuni similare.
În prezent, polițiștii întreprind toate măsurile pentru stabilirea persoanelor care au procurat bunurile sustrase.

Indivizii au fost plasați în arest preventiv pe un termen de 30 zile, fiind cercetați pentru infracțiune de furt, care conform legislației în vigoare  prevede pedeapsa  cu închisoare pe un termen de la 7 ani la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram