Asistentul deputatului liberal Lilian Carp, Alexandru Grecu, cel care a intrat în conflict cu oamenii legii aflându-se în trafic, spune că s-a indigant de faptul că cei doi polițiști l-au acuzat de lucruri neadevărate. Bărbatul spune că polițiștii l-ar fi oprit pentu că nu avea cuplată centura de siguranță, ceea ce n-ar fi adevărat.

„Indignarea mea a pornit de la faptul că cei doi colaboratori de poliție m-au acuzat de niște lucruri neadevărate. În primul rând, mi s-a spus că n-aș fi oprit la indicația lor, ceea ce nu este adevărat. Eu am oprit, doar că un pic mai departe de sensul giratoriu, unde polițistul mi-a făcut semn cu mâna să opresc abia după ce eu trecusem de el și i-am observat gestul doar pentru că mă uitam în oglinda retrovizorie ca să mă asigur că nu este nici un automobil din direcția sensului giratoriu”, a scris Alexandru Grecu pe o rețea de socializare.

Asistentul de deputat spune că și-a cerut scuze de la polițiști pentru comportamentul său, dar că nu ar fi primit scuzele de rigoare pentru faptul că unul dintre oamenii legii a încercat să-l scoată din mașină. „E clar că am greșit, la fel cum au greșit și ei când au început să mă tragă de mână ca să mă scoată din mașină și dacă nu le spuneam că sunt angajat al parlamentului sunt sigur că ar fi aplicat și forța fizică, cum au mai fost cazuri. Ei scuze nu și-au cerut…”, a mai scris bărbatul.

Bărbatul spune că luni dimineață își va prezenta însuși demisia din funcția de asistent al deputatului Lilian Carp.