Șapte persoane au fost reținute aseară, fiind suspectate de comercializare de droguri. Ofițerii antidrog și procurorii au efectuat percheziții la domiciliile suspecților și într-un club de noapte din capitală. Oamenii legii au depistat mai multe tipuri de droguri.

În cadrul percheziției, în local, oamenii legi au depistate droguri de tip Ecstasy, amfetamină, cocaină, marijuană. 25 de persoane erau suspectate de consum al stupefiantelor, la 15 dintre ei fiind constatată starea de ebrietate narcotică. La domiciliul suspecților au fost găsite peste 150 de pastile de tip Ecstasy.

Liderul grupului este șeful unui club de noapte din Chișinău care, potrivit polițiștilor, organiza vânzarea drogurilor în incinta localului. În comercializare erau implicați chelneri și clienți. Anterior, de la chelneri au fost efectuate achiziții de control, fiind procurate droguri în clubul de noapte. O pastilă de acest tip era vândută cu prețul de 350 – 500 de lei.

Patru persoane sunt reținute pentru 72 ore, două au primit mandat de arest pe un termen de 30 de zile, iar o persoană se află sub control judiciar. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani. Anterior, alte trei persoane, care vindeau droguri inclusiv în acelați club de noapte, au fost reținute.

Descinderi antidrog în cluburile de noapte

Descinderi Antidrog în Cluburile de Noapte!Ofițerii Direcției Antidrog din cadrul Inspectoratului Național de Investigații în comun cu procurorii din cadrul Procuraturii municipiul Chișinău oficiul Rîșcani, #au_reținut_7_persoane, cu vârstă cuprinsă între 18 – 42 de ani, bănuiți de #comercializarea_drogurilor în cluburile de noapte.Forțele de ordine au efectuat un șir de măsuri speciale de investigație pentru a stabili toate circumstanțele și a identifica persoanele implicate. Astfel, au fost efectuate mai multe percheziții la domiciliile membrilor grupării criminale, cât și reținerea în flagrant, în dimineața zilei de 24 noiembrie 2018, a 3 lucrători și al patronului clubului de noapte. În cadrul percheziției, în localul menționat, au fost depistate droguri de tip Ecstasy, amfetamină, cocaină, marijuană, iar 25 de persoane erau suspectate de consum al stupefiantelor, la 15 din ei fiind constatată starea de ebrietate narcotică. La domiciliul suspecților au fost găsite peste 150 de pastile de tip Ecstasy. Grupul criminal acționa după o schemă bine pusă la punct, fiecare membru avea rolul său, iar liderul care s-a dovedit a fi directorul unui club de noapte din Chișinău care organiza comercializarea drogurilor în incinta localului. În calitate de realizatori acționau chelnerii, dar și unii clienți. Anterior, de la chelneri au fost efectuate achiziții de control, fiind procurate droguri în incinta localului. O pastilă de acest tip era comercializată consumatorilor cu prețul de 350 – 500 lei.La moment, 4 persoane sunt reținute pentru 72 ore, 2 persoane au primit mandat de arest pe un termen de 30 de zile, iar o persoană se află sub control judiciar. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani. Anterior, alte 3 persoane, care realizau droguri inclusiv în incinta acestui club de noapte, fusese reținute.

Gepostet von Poliția Republicii Moldova am Samstag, 24. November 2018