Care au fost adevăratele motive ale demisiei lui Sergiu Cioclea, ce mai pune la cale actuala guvernare în sistemul financiar-bancar și pe cine ar putea miza Puterea la funcția de guvernator al Băncii Naționale a Moldovei? Răspunsurile la aceste întrebări le aflați în această seară la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Invitații Marianei Rață sunt jurnalistul Vitalie Calugareanu și expertul Sergiu Tofilat. Nu ratați emisiunea Cutia Neagră, la ora 20.00.

Deseară, la Cutia Neagră, aflați care au fost adevăratele motive ale demisiei lui Sergiu Cioclea, ce mai pune la cale actuala guvernare în sistemul financiar-bancar, pe cine ar putea miza Puterea la funcția de guvernator al Băncii Naționale

Deseară, la Cutia Neagră, aflați de la invitații Marianei Rata, jurnalistul Vitalie Calugareanu și expertul Sergiu Tofilat, care au fost adevăratele motive ale demisiei lui Sergiu Cioclea, ce mai pune la cale actuala guvernare în sistemul financiar-bancar și pe cine ar putea miza Puterea la funcția de guvernator al Băncii Naționale. Fiți cu ochii pe noi!

Gepostet von TV8.MD am Sonntag, 25. November 2018