/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Care au fost adevăratele motive ale demisiei lui Sergiu Cioclea? Răspunsurile le aflați la emisiunea Cutia Neagră

missing
25 noiembrie 2018, ora 17:51

Invitații Marianei Rață sunt jurnalistul Vitalie Calugareanu și expertul Sergiu Tofilat. Nu ratați emisiunea Cutia Neagră, la ora 20.00.

Deseară, la Cutia Neagră, aflați care au fost adevăratele motive ale demisiei lui Sergiu Cioclea, ce mai pune la cale actuala guvernare în sistemul financiar-bancar, pe cine ar putea miza Puterea la funcția de guvernator al Băncii Naționale

Deseară, la Cutia Neagră, aflați de la invitații Marianei Rata, jurnalistul Vitalie Calugareanu și expertul Sergiu Tofilat, care au fost adevăratele motive ale demisiei lui Sergiu Cioclea, ce mai pune la cale actuala guvernare în sistemul financiar-bancar și pe cine ar putea miza Puterea la funcția de guvernator al Băncii Naționale. Fiți cu ochii pe noi!

Gepostet von TV8.MD am Sonntag, 25. November 2018

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram