/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Parlamentul ar putea decide zilele următoare în privința Referendumului de micșorare a numărului de deputați

27 noiembrie 2018, ora 13:04

Legislativul ar putea decide zilele viitoare în privința organizării Referendumului privind micșorarea numărului de deputați în Parlament, care ar putea avea loc în aceeași zi cu alegerile parlamentare de pe 24 februarie.

Potrivit liderului Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, un proiect de decizie în acest sens va fi înaintat în Legislativ pentru a fi aprobat la una dintre ședințele următoare, astfel încât instituțiile responsabile să reușească să se ocupe de organizarea plebiscitului.

Amintim că, inițiativa de a organiza aceste Referentul concomitent cu alegerile prezidențiale a fost discutată și anterior. Cetățeni vor fi îndemnați să se expună dacă sunt de acord ca numărul deputaților din Legislativ să fie redus de la 101 la 61.

Vezi și: /VIDEO/ Iar e marți și iar avem creșteri de salarii. Plahotniuc anunță la briefing noi majorări de lefuri și ajutoare sociale

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram