/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Mariana Tauber a acuzat o jurnalista că ar fi fost plătită din miliardul furat, ca să adreseze anumite întrebări

27 noiembrie 2018, ora 18:10

Marina Tauber, vicepreședinta Partidului ȘOR, refuză să spună dacă s-a mutat casa în satul Jora de Mijloc, unde este primărită de jumătate de an. Mai mult, această întrebare, care i-a fost adresată de o jusnalistă, a deranjat-o atât de mult, încât a acuzat-o pe reporteriță că ar fi fost plătită din miliardul furat pentru a afla astfel de informații. 

„Eu mai bine o să vă întreb cu cât ați fost plătită să-mi dați această întrebare? Și nu uitați că sunteți plătită din miliardul furat”, a declarat Mariana Tauber.

Fără un răspuns clar a rămas și întrebarea legată de proiectele pe care le-a implementat în satele pe care le conduce din mai.

„Astăzi este conferință cu altă tematică. Vă rog, tot ce ține de tematica conferinței”, a spus o reprezentantă a Partidului ȘOR.

„Eu chiar vă invit la Jora de Mijloc și acolo o să vorbim despre proiectele care au fost implimentate, la fel ca și în orașul Orhei”, a spus Tauber.

Reprezentanții Partidului Politic „ȘOR” s-au plâns astăzi în cadrul unei conferințe de presă pe faptul că protestele din Italia, în ziua când organizau concerte pentru diasporă, au fost bine organizate și dirijate. La unul dintre acestea, la care a fost prezentă și Tauber, vicepreședinta partidului a fost huiduită.

Marina Tauber a câștigat alegerile în comuna Jora de Mijloc din primul tur, pe 20 mai. Pentru ea au votat 61 la sută dintre alegători. Numele ei apare în raportul Kroll-1, ca fiind acționară la una din cele trei bănci implicate în acordarea creditelor neperformante.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram