/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Incendiul de la Mereşeni în care au murit doi minori: Un suspect, reținut de Procuratura din Hânceşti

missing
28 noiembrie 2018, ora 11:51

Potrivit poliției, suspectul, un locuitor al satului Caracui de 23 de ani, a fost reţinut preventiv pentru 72 de ore. Fiind audiat, acesta şi-a recunoscut vina, declarând că, cunoscuse victimele prin intermediul reţelelor de socializare, după care s-au înţeles să se întâlnească pe 24 noiembrie, la domiciliul uneia dintre acestea din satul Mereşeni, unde s-au distrat şi servit băuturi spirtoase. În urma unor neînţelegeri, între ei s-ar fi iscat un conflict, bănuitul le-a aplicat celor trei victime câteva lovituri de topor în regiunea capului, după care a incendiat casa. În continuare, acesta a aruncat toporul şi a plecat acasă.

Amintim că, tragedia a avut loc pe 25 noiembrie curent, ora 00.35, când poliţia a fost sesizată că în satul Mereşeni arde o casă.

Pompierii veniți la fața locului au depistat cadavrele a doi minori de 15 şi, respectiv, 17 ani. La fel, a fost găsit şi un tânăr de 18 ani, cu leziuni cranio-cerebrale, cauzate de un obiect dur contondent, ultimul fiind internat în stare gravă în Secţia Reanimare a spitalului din Hânceşti. În timpul cercetării s-a stabilit că, de la domiciliu au dispărut telefoanele mobile ale victimelor şi un topor.

Obiecte care au fost găsite la domiciliul suspectului reținut de poliției în urma percheziţiei efectuate la domiciliu suspectului, au fost predate benevol telefoanele mobile ale victimelor. Totodată, a fost depistat şi ridicat un topor, care se presupune a fi obiectul comiterii crimei.

Oamenii legii spun că pe acest caz a fost iniţiată o cauză penal pentru omorul intenţionat a două persoane minore. În cadrul acestei cauze penale a fost dispusă efectuarea mai multor acţiuni de urmărire penală, inclusiv: expertiza medico-legale a cadavrelor, expertiza dactiloscopice a bunurilor ridicate în cadrul cercetării la faţa locului şi altele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram