/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Salariile profesorilor din municipiul Chișinău, majorate cu 20%. Câte persoane vor beneficia

missing
28 noiembrie 2018, ora 11:36

Solicitată de IPN, șefa Direcției generale educație, tineret și sport, Rodica Guțu, a spus că de majorări salarizare vor beneficia peste nouă mii de profesori.

Majorările au loc în contextul Legii cu privire la sistemul de salarizare în sectorul bugetar, care le oferă consiliilor raionale și locale dreptul de a majora salariile angajaților unităților sferei sociale din contul veniturilor suplimentare obținute la executarea bugetului local, în proporție de până la 20% din salariul de bază. „Respectiv s-a constatat că acum la buget sunt economii și pot fi oferite aceste adaosuri la salariu”, a spus Rodica Guțu

Majorarea intră în vigoare din 1 septembrie 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram