/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ În ajunul sărbătorilor de iarnă, agențiile de turism ademenesc clienții cu oferte greu de refuzat

missing
28 noiembrie 2018, ora 19:09

Moldovenii deja trec pragul agențiilor de turism în căutarea unei vacanțe perfecte. Ungaria, România, Bulgaria și Ucraina sunt doar câteva dintre destinațiile de top propuse moldovenilor pentru a-și petrece vacanța de iarnă.

Destinația noastră de bază este Ungaria. Avem și un aqua –pallace unde copii se pot distra, în timp ce părinții se află la apele termale. Pentru cei care iubesc să schieze, varianta ideală este România. În vilele unde sunt cazați, avem și treineri, care îi pot învăța cum să schieze”, reprezentant agenție de turism.

Dacă vorbim de munți, în top se află România, pentru că prețul este pe potriva fiecăruia. Pentru trei nopți și patru zile prețul este de 75 de euro. Este cel mai ieftin sejur, care include transport tur-retur, asigurarea medicală și trei excursii”, Ion Curmei, director agenție de turism.

O vacanță la munte în străintate ar putea să coste mai puțin decât un sejur petrecut în afara Capitalei, mai spun reprezentanții companiilor turistice.

O vacanță la o vilă din afara orașului, în perioada sărbătorilor de iarnă, ar costa în jur de 200 de euro pentru o persoană. Aici este inclusă mâncarea pentru perioara sejurului, dar și organizarea unei mici sărbători în seara de revelion”, Ion Curmei, director agenție de turism.

La mare căutare sunt în această perioadă și destinațiile exotice. Moldovenii aleg să se odihnească, iarna, pe insulele Maldive, Bali și Thailanda. Agențiile propun destinații și spre India, Maroc sau Sri Lanka. Ce-i drept, pentru aceste călătorii, vor trebui să scoată din buzunare câteva mii de euro. Am încercat să aflăm de la chișinăuenii unde și cum preferă să se odihnească iarna.

„Cu plăcere m-aș duce în India, Sri Lanka, poate chiar și Thailanda”.

„Cred că voi alege România sau Odesa”.

„Am decis să mergem în țări unde este cald. În Egipt sau Dubai”.

Și în țara lui Moș Crăciun, regiunea Laponia, poți ajunge. Pentru aceasta, va trebui să scoateți din buzunare în jur de 1 700 de euro de persoană. Cei care îşi rezervă pachetele turistice din timp, pot obţine de la agenţiile de turism și reduceri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram