/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Un adolescent de 15 ani, reținut de polițiști. Acesta ar fi furat dintr-o grădiniță bunuri în valoare de 6 400 lei

missing
28 noiembrie 2018, ora 12:17

Potrivit polițiștilor, un angajat al instituției a observat geamul deschis de la primul etaj. Imediat bărbatul a alertat oamenii legii. Ulterior, aceștia au depistat urme de forţare a geamului din termopan.

Astfel, suspectul a fost reţinut şi escortat la inspectorat pentru audieri şi stabilirea circumstanţelor. Totodată, minorul nu este la prima abatere de la lege, anterior acesta a mai fost judecat pentru infracţiuni similare.

În cele din urmă, fost inițiată o cauză penală pentru furt. Acesta prevede amendă în mărime de la 32 500 lei până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram