/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Au făcut bani pe seama copiilor, iar acum riscă 20 de ani de închisoare

29 noiembrie 2018, ora 14:49

Astfel, s-a stabilit că învinuiții, în perioada anului 2017, au recrutat mai multe tinere, printre care și trei minore de 15 și 16 ani, originare din raioanele Anenii Noi și Telenești. Ulterior, victimele erau adăpostite în mai multe apartamente din mun. Chișinău, care erau închiriate de bănuiți.

Potrivit, polițiștilor, tinerele erau transportate în diferite localuri din capitală pentru prestarea serviciilor sexuale comerciale contra sumei de 800 de lei pentru o oră, banii fiind ridicați de traficanți, care rețineau circa 50% din venitul obținut ilegal.

În cadrul investigațiilor, victimelor le-a fost acordată asistența psihologică și juridică necesară.

Totodată, cei doi indivizi au fost reținuți pe un termen de 72 ore, iar dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă închisoare pe un termen de la 15 până la 20 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram