/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Maia Sandu afirmă că poliția din Sângerei a interzis oamenilor să citească ziarele distribuite de PAS

missing
29 noiembrie 2018, ora 12:41

„După ce în Ungheni am fost urmăriți ilegal de poliția criminală, la Sângerei, în vizorul poliției au intrat deja cetățenii. După ce am vorbit cu oamenii prin piață, am aflat că, imediat după plecarea echipei noastre, piața a fost luată cu „asalt” de polițiști care cereau ziarele noastre înapoi de la cetățeni și le interziceau oamenilor să le citească!”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de facebook.

Contactată de TV8, purtătorul de cuvânt al IP Sângerei, Lilia Harea, a spus că poliția nu confirmă acest incident.

În același timp, lidera PAS a mai scris pe pagina sa de facebook că atenționează pe această cale conducerea MAI, dar și misiunile acreditate în Moldova că „folosirea fățișă, brutală a poliției pentru intimidarea oamenilor care citesc un ziar este o sfidare a standardelor minime ale drepturilor omului”.

Amintim că, anterior, Maia Sandu a spus că ea și colegii ei de partid au fost urmăriți de poliția de Ungheni, la întâlnirile cu alegătorii pe care le au în teritoriu. La rândul lor, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au spus că poliția este la datorie și neagă acuzațiile precum că aceștia ar urmări membrii PAS. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram