/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Studenții de la UTM au elaborat un proiect de iluminare a Muzeului „A. Pușkin” din Chișinău. Cum ar putea arătă imobilul

30 noiembrie 2018, ora 10:31

Studenții de la Facultatea Arhitectură şi Urbanism a Universității Tehnice a Moldovei (UTM) au elaborat un proiect de iluminare nocturnă a Casei-Muzeu „Alexandr Pușkin” din Chișinău.

Imobilul în care se află muzeul, situat pe strada Anton Pann, nr. 19, din capitală, este cu statut protejat.

Iluminarea acestui monument de arhitectură vine să completeze lista imobilelor iluminate în capitală în cadrul face proiectului „Chișinăul de seară, orașul luminilor”, potrivit lui Ion Ștefăniță, directorul Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor (AIRM).

Inițiatorii schiței de proiect sunt în căutarea sponsorilor pentru iluminarea casei-muzeu. Lucrările trebuie să fie executate până în luna iunie a anului viitor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram