/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Două tinere au ajuns la Poliție după ce, fiind amețite, s-au dat în spectacol în fața unui local din sec. Botanica

missing
30 noiembrie 2018, ora 15:43

Două tinere din Chișinău, una de 18 și alta de 20 de ani, au ajuns la Poliție după ce s-au dat în spectacol în fața unui local din sectorul Botanica. Din spusele polițiștilor, fetele erau în stare de ebrietate și au intrat în conflict cu paza și vizitatorii localului. Cazul a avut loc pe strada Burebista. 

„Tinerele aveau un comportament agresiv și se exprimau cu cuvinte necenzurate, iar la cerințele legale ale forțelor de ordine să înceteze acțiunile ilegale, ele nu au reacționat”, spun reprezentanții Poliției.

Fetele au fost duse la inspectoratul din sectorul Botanica, unde au continuat să înjure și să se comporte neadecvat. Acum, tinerele sunt documentate contravențional, pentru „Huliganism nu prea grav” şi „Nesubordonarea cu reavoinţă dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept”, se spune într-un comunicat al Poliției capitalei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram