Potrivit datelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ninge în aproape toată țara. Contactat de TV8, șeful Serviciului operativ al Administraţiei de Stat a Drumurilor, Sergiu Căpăţână, a declarat că la această oră pe drumurile naționale se circulă fără probleme.

Potrivit lui, cele mai multe precipitații au căzut în raioanele de nord ale țării. Sergiu Căpățână a menționat că pentru curățarea drumurilor au fost antrenate 71 de utilaje și 156 de muncitori rutieri. De asemenea, au fost împrăștiate peste 90 de tone de material antiderapant.

Sergiu Căpățână atenționează șoferii să-și echipeze mijloacele de transport în conformitate cu regulamentul circulației rutieire pentru această perioadă a anului. „Celor care au automobile cu anvelope de vară le recomandăm să nu se antreneze în trafic”, spune responsabilul de la Administrația de Stat a Drumurilor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!