/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Ninge în toată țara! Pe drumurile naționale se circulă fără probleme

missing
01 decembrie 2018, ora 08:48

Potrivit lui, cele mai multe precipitații au căzut în raioanele de nord ale țării. Sergiu Căpățână a menționat că pentru curățarea drumurilor au fost antrenate 71 de utilaje și 156 de muncitori rutieri. De asemenea, au fost împrăștiate peste 90 de tone de material antiderapant.

Sergiu Căpățână atenționează șoferii să-și echipeze mijloacele de transport în conformitate cu regulamentul circulației rutieire pentru această perioadă a anului. „Celor care au automobile cu anvelope de vară le recomandăm să nu se antreneze în trafic”, spune responsabilul de la Administrația de Stat a Drumurilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram