/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Sportivii moldoveni au obținut cinci medalii la turneul de karate „Tatami Cup” de la Budapesta

missing
01 decembrie 2018, ora 11:53

La Under 21, în finală a acces Rodion Onciulenko. El a fost învins de reprezentantul gazdelor, Martin Erdos, la categoria de greutate 75 de kilograme. Sportivul a concurat și la categoria seniori, unde s-a clasat pe locul trei. Pe podium au mai urcat Andrea Axenti, Alex Garștea și Gavril Sari.

Lotul Moldovei la turneul de la Budapeste a fost format din sporitivii Gavril Sari, Rodion Onciulenco, Andrea Axenti, Ion Hasan, Alexandr Lenschii, Andrei Zgureanu, Vladislav Timco, Alex Garștea, Octavian Garștea, Artiom Plevan și antrenorul Andrii Lazorenko.

Tot în luna noiembrie, karatistul Nicolai Bondarev a cucerit bronzul la Mondialul din Madrid. Karate va fi inclus în programul olimpic pentru prima oară la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

La turneul din Ungaria au concurat 800 de sportivi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram