Cleopatra Stratan își bucură fanii cu o nouă piesă. În duet cu interpretul român Edward Sandu, interpreta a lansat la trei decembrie piesa de Crăciun „Cozonac”. Cântecul este despre iubire și Crăciun. Iar videoclipul piesei arată cum doi îndrăgostiți cu pulovere groase, pregătesc cozonac, dansează și se pregătesc de sărbătorile de iarnă.

„Am plecat de o la o idee funny despre Crăciun şi aşa am ajuns să colaborăm. Am hotărât să lucrăm la piesa asta împreună şi să dăm startul sărbătorilor. De aici a început totul: pregătirea piesei, videoclipul şi acum lansarea! La clip ne-am simţit foarte bine, cu bună dispoziţie şi veselie. Am avut ocazia să mă bucur alături de Edward ca şi cum am petrecut Crăciunul împreună”, a spus Cleopatra Stratan despre acest release pentru infomusic.ro.

Deși a fost publicată abia ieri pe youtube, piesa a adunat peste 182 de mii de vizualizări, iar fanii s-au arătat încântați de melodie, unele dintre comentariile fanilor sună astfel:

– „Cozonac, are gust, căldură și miros de Crăciun”;
– „Ascultând melodia mi s-a făcut poftă de cozonac, super melodia”;
– „Îmi place foarte mult această melodie și la fel de mult îmi place și cozonacul”.

Amintim că, Cleopatra a făcut senzație la doar trei ani cu piesa „Ghiță”. Tânăra interpretă s-a retras în ultimii ani din lumina reflectoarelor, dar a revenit recent cu piesa „Te las cu inima”. Videoclipul acestei piese e construit ca fiind o continuare a poveștii „Ghiță”.