/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO, FOTO/ UPDATE: Incendiul de pe str.București a distrus o casă, iar proprietara acesteia s-a ales cu arsuri

missing
04 decembrie 2018, ora 14:30

Un incendiu s-a produs cu aproximativ o jumătate de oră în urmă,  în centrul capitalei. Potrivit martorilor, ar arde o casă de pe strada București, în apropiere de intersecție cu strada Ismail. 

UPDATE, ORA 14:30 Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) incendiul s-a produs la o casă bătrânească de pe adresa str. București, 24.

Pompierii au fost alertați la ora 13:28: „La fața locului au fost îndreptate trei autospeciale de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că o casă bătrânească a fost cuprinsă de flăcări. În urma arderii au fost distruse bunurile materiale din interiorul casei. Totodată, salvatorii au reușit să evacueze din încăpere o butelie de gaz, astfel evitând producerea unei explozii”, se menționează într-un comunicat al IGSU.

Foto: IGSU

La ora 13:58 incendiul a fost localizat. În urma incendiului stăpâna casei, o femeie în vârstă de 57 de ani, a primit arsuri de gradul II și a fost dusă de o ambulanță la spital.

Cauza, toate circumstanțele și prejudiciile incendiului, urmează a fi stabilite ulterior.

În situații de risc oamenii sunt îndemnați să alerteze Serviciul Național Unic pentru Apelurile de Urgență 112.

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Foto: Facebook/ Тина Кипер

Foto: Facebook/ Тина Кипер

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram