/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO. VIDEO/ Ghinion pentru un șofer din Capitală. A rămas cu mașina blocată după ce s-a surpat asfaltul

05 decembrie 2018, ora 18:47

Proprietarul spune că incidentul s-a produs în timp ce intenționa să-și parcheze mașina. Nu a reușit însă. Asfaltul s-a surpat, iar roțile din față ale automobilului au rămas blocate. Bărbatul spune că va ataca în judecată compania care a reparat strada, dacă nu va binevoi să-i achite daunele.

Cu siguranță, dacă nu o să dorească antreprenorii sau cei care au comandat lucrările să achite prejudiciu cauzat”, Radu, proprietarul mașinii

Potrivit oamenilor legii, apelul a fost făcut în jurul orei 9:40. Polițiștii însă au ajuns la fața locului abia la ora 11.00. Aceștia au menționat că au venit cu întârziere pentru că au avut o altă chemare.

O să fie sesizate toate organele competente și deja stabilim toate circumstanțele din ce cauză s-a produs acest accident”, Cristina Șevciuc, ofițer sectorului de poliție Buiucani

În tot acest timp, mașina a stat blocată. Oamenii spun că le este frică să mai treacă prin zonă pentru a nu ajunge și ei sub asfalt.

După cazul de astăzi văzut real. Am văzut cu ochii mei și cam te ia groaza.

Este un lucru regretabil. În primul rând aduc prejudicii cetățenilor care chiar nu știi la ce să te aștepți când mergi pe drum, sau la volan.

Nu, nu prea sunt în siguranță. Nu a fost tasat cum se cuvine, probabil.

Și deputatul Lilian Carp, care se afla prin preajmă, și-a exprimat indignarea față de calitatea lucrărilor, ce ar fi fost efectuate acum câteva luni.

Cum e țara așa și reparațiile care s-au făcut nu demult, vedem cu câteva luni în urmă, tot au fost închise strada și dacă ne uităm în gaură. Unde ne duce țara așa se duce și gaura. Dar cine este în siguranță? Nu este nimeni în siguranță”, Lilian Carp, deputat

Cazul este cercetat și de către „Apă Canal”, care, la fel, a fost implicată în efectuarea lucrărilor de reparație.

Se efectuează o anchetă de serviciu pe parcursul zilei sau mâine, nu știm exact când vor fi rezultatele. Noi nu putem spune acum cauza și nici cine se face vinovat. Am reușit să discutăm cu șoferul acestei mașini. Cel care va fi vinovat, va fi anunțat și va putea răspundere. Dacă se va determina că este vina noastră, noi vom interveni și vom face lucrări”, Nadejda Fotescu, reprezentanta serviciului de presă, S.A „Apa Canal”

Automobilul a fost evacuat abia după ce la fața locului a intervenit poliția.

Ulterior, o echipă de muncitori a început că curețe groapa, dar și alte porțiuni din asfalt s-au surpat.

Reporter: Daniela Cuțu
Imagini: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram