/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ S-a născut a doua oară! O femei din Ungheni și-a revenit din comă după zece zile

missing
06 decembrie 2018, ora 09:18

Pe 13 noiembrie curent, în urma unei intervenții starea Zinaidei s-a complicat grav și a fost transferată prin serviciul AVIASAN din raionul Ungheni, de unde este originară, în IMSP Spitalul Clinic Municipal nr.1, într-o stare extrem de gravă, condiționată de: Comă gr. IV, Șoc septic. Sepsis. MODS(Sindrom de disfuncție multiplă de organe). Pneumonie septică, ARDS(Sindrom de detresă respiratorie acută), Insuficiență hepatorenală, Edem cerebral, CID(Sindromul coagulării diseminate a sângelui).

Timp de 10 zile, pacienta s-a aflat în comă, fiind consultată de diverși specialiști, sub tratament intensiv multimodal, investigată multidirecțional, ce a acoperit tot spectrul de patologii. Miercuri, după 20 de zile petrecute în secția Reanimare, Zinaida își sărbătorește cea de-a 35-a iarnă cu prietenii și salvatorii săi, cărora le-a mulțumit cu lacrimi în ochi.

Medicii spun că Zinaida a fost transferă în secția de profil pentru a continua tratamentul și reabilitarea necesară și arde de nerăbdare să își stângă cât mai curând la piept cei doi copii, care o așteaptă acasă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram