/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mișcarea Antimafie va participa la alegerile parlamentare doar pe listă de partid

missing
06 decembrie 2018, ora 15:54

Sergiu Mocanu a mai spus că, acum o lună, a promovat în rândul partidelor politice ideea boicotării campaniei electorale. Această situație ar fi determinat partenerii europeni să nu trimită observatori, să considere campania lui Vlad Plahotniuc compromisă prin trecerea la votul mixt, prin capturarea mass media, a ONG-urilor etc. Tentativa a eșuat. Astfel, Antimafie a luat decizia ca formațiunea să participe în campania electorală, însă doar cu listă de partid pentru circumscripția națională.

Secretarul general al Mișcării Populare Antimafie, Vitalie Colin, a spus că s-a ajuns în situația în care formațiunea trebuie să participe la alegeri, chiar dacă acestea sunt o farsă, un cazinou politic. „Ne folosim de această posibilitate care apare doar o dată la patru ani, de a face auzit mesajul nostru, de a promova mesajul nostru: Republica Unirii. Vom merge în această campanie pentru a obține o minimă finanțare din partea statului pentru a continua lupta noastră”, a spus Vitalie Colin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram