/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/METEO/ Vom avea un weekend cu temperaturi de până la +7°C și cu lapoviță. În ce regiuni se așteaptă precipitații

missing
07 decembrie 2018, ora 14:29

Pentru următoarele două zile, meteorologii prognozează temperaturi de până la +7 °C, pe timp de zi, dar și precipitații sub formă de lapoviță. 

Astfel mâine, 8 decembrie, se așteaptă lapoviță în partea de nord a țării. La sud și în centru cerul va fi doar parțial noros. La noapte minimele temperaturii aerului vor fi -4… -6 °C. Valorile termice pe timp de zi vor fi de până la +6 °C la sud, +5 °C în centru și + 4°C la nord.

Duminică se așteaptă precipitații sub formă de lapoviță în întreaga țară. Noapte minimele vor coborî până la 0… -2 grade, iar ziua vor fi cel mult +5 °C la nord, +6 °C în centru și +7 °C la sud.

În prima jumătate a săptămânii viitoare schimbări esențiale ale vremii nu se prevăd.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram