/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

O nouă captură de droguri într-un club de noapte. Patru persoane au fost reținute

missing
08 decembrie 2018, ora 10:37

Patru persoane, cu vârstă cuprinsă între 23 – 28 de ani, au fost reținute fiind bănuite de comercializarea drogurilor într-un club de noapte din centrul Chișinăului. Bănuiții făceau parte dintr-o grupare mai mare care acționa după o schemă bine pusă la punct.

Potrivit polițiștilor, drogurile erau transmise doar clienților cluburilor de noapte cărora dealerii le solicitau să consume drogurile imediat după transmitere. După ce au efectuat percheziții în local, polițiștii au depistat mai multe doze de droguri de diferite tipuri: pastile Ecstasy, pliculețe cu praf alb asemănător cu amfetamina sau cocaină, MDMA.

Ca urmare a acțiunilor desfășurate în clubul de noapte, au fost îndreptate la examinarea medicului din cadrul Dispensarului Republican de Narcologie 15 persoane cu suspecții de consum al stupefiantelor. În cazul a opt persoane a fost constatată stare de ebrietate narcotică.

Cele patru persoane au fost reținute după ce un ofițer sub acoperire s-a infiltrat în grupare și a făcut mai multe achiziții de control.

În acest caz se examinează implicarea administrației și angajaților clubului de noapte care ar fi favorizat comercializarea drogurilor. Polițiștii, de asemenea, au constatat că localul nu avea autorizație sanitară, certificate de origine și calitate, nu deținea documente de proveniență legală pentru băuturile spirtoase aflate. De asemenea, polițiștii au depistat sume impunătoare de bani nereflectate în mașina de casă și control, produse alcoolice fără timbre de acciz.

Dacă vor fi găsite vinovate, cele patru persoane reținute pentru 72 ore, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram