O porțiune din strada 31 August 1989 din capitală rămâne în continuare închisă. Este vorba despre tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri și Armenească. Primăria municipiului Chişinău anunță că au fost prelungite lucrările de reconstrucție a trei străzi din zona centrală a capitalei.

În perioada de referință, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează:

Ruta de microbuz nr. 101 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 103 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 116 – de pe str. str. M. Eminescu pe str. București, str. Armenească și în continuare pe traseul stabilit.

Autoritățile îndeamnă șoferii care traversează zona să respecte semnalizarea rutieră.

Amintim că o altă porțiune de pe strada 31 August 1989, cea cuprinsă între străzile  Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni – Alexandru Pușkin, va fi închisă pentru desfășurarea ,,Târgului de Crăciun”.