/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ceață densă în Chișinău! Cum va fi vremea în următoarele zile

missing
09 decembrie 2018, ora 18:18

În Chișinău s-a așezat un strat dens de ceață. Inspectoratul Național de Patrulare recomandă șoferilor circule cu atenție, să adapteze viteza de deplasare pentru a permite oprirea în condiţii de siguranţă, atunci când pe drum apare o situaţie de pericol.

De asemenea, șoferii sunt îndemnați să foloseacă luminile de întâlnire și cele de ceață, să mărească distanţa de mers între vehicule. „Conducătorii nu trebuie să uite că cea mai periculoasă manevră pe timp de ceaţă este depăşirea”, susțin polițiștii. 

Pietonii, bicicliştii şi căruţaşii, trebuie să fie conştienţi de faptul că, pe timp de ceaţă, sunt mai puţin vizibili în trafic. De aceea, trebuie să evite deplasările pe partea carosabilă și să traverseze strada doar în locuri special amenajate, marcate şi semnalizate corespunzător şi numai după o temeinică asigurare.

Pentru următoarele zile, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prognozează răcirea ușoară a vremii. Luni maximele vor atinge +5 grade Celsius, iar începând de marți temperaturile încep să scadă.

De miercuri minimele scad până la -2, -3 grade. Cea mai mică temperatură se va înregistra vineri noaptea, când mercurul în termometre va coborî până la -4 grade Celsius. Pe parcursul întregii săptămâni cerul va fi variabil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram